Bynina - Velká Lhota 3:2 (0:1)

18.06.2013 09:09

K poslednímu utkání jarní části soutěže a zároveň celé sezony jsme nastoupili proti postupujícímu celku z Byniny. Domácí hráči, vědomi si zisku mistrovského titulu, zápas nezačali dobře a v prvním poločase nás pouštěli do šancí. Labaj po samostatném úniku těsně minul branku. Luboš Pavelka dokonce skóroval, ale po faulu na brankáře domácích bohužel branka uznána nebyla. Skóre otevřel Dan Bolf z penalty a přidal tak svou 11 branku v sezoně. V celkové tabulce střelců soutěže mu patří 4. příčka. Lukáš Labaj se dělí o 7-8. místo s Džobákem z Branek, oba po osmi zásazích.
Domácí hráli pěkný kombinační fotbal zakončovaný většinou dobrými centry. V prvním poločase si s nimi naše obrana ještě dokázala poradit, ale v druhé půlce hráči Byniny senzaci nedopustili. Inkasovali jsme tři branky po centrovaných míčích hlavou. Dokázali jsme ještě vyrovnat dorážkou kapitána Vykydala po skvělém trestném kopu Dočkala a razantní hlavičce Kysučana. Na třetí branku Byniny, jsme bohužel odpovědět nedokázali.
V konečné tabulce nám patří sedmá příčka. Což je po podzimu, kdy jsme skončili na posledním místě pěkný posun.

Branky: Bolf z pen. , Vykydal

Sestava: Zeman Rad. - Košina, Chrástek, Kysučan, Zeman Čest. - Vaculín (80. Pavelka Lukáš), Slížek (75. Dočkal), Bolf, Pavelka Lubomír (70. Skotnica) - Labaj, Vykydal

Fotky ze zápasu: https://fotbalfotky.rajce.idnes.cz/Bynina_16.6/

Zpět