Kladeruby - Velká Lhota 1:1 (1:1)

14.05.2013 16:01

Utkání dohrávané z podzimu našemu týmu přineslo jeden bod. Po vedoucí brance Lukáše Labaje domácí odpověděli z rohu. V závěru jsme přežili velký nápor domácích, kteří hrozili především z nebezpečných rohů.

Branka: Lukáš Labaj
Sestava: Skalka - Chrástek, Dořičák, Kysučan, Zeman Čest. - Skotnica (70 Dočkal), Slížek (45 Pavelka), Zeman Radek, Vaculín - Labaj, Vykydal

 

O utkání z pohledu domácích:
 Ve středu 8.5. odehráli naši fotbalisté domácí utkání proti Velké Lhotě. Do zápasu jsme nastupovali v roli favorita a myslím, že nikoho ani nenapadlo pomyslet na ztrátu bodů. Avšak hned v 10. minutě přišla velmi studená sprcha, kdy po zaváhání domácího gólmana Tomáše Gerly soupeř zpracoval nakopávaný míč v šestnáctce a při vzniklém zmatku dokázal míč dotlačit do brány. Možná, že tahle akce se na nás podepsala po celý zbytek zápasu. Soupeř dělal naší obraně vcelku problémy, a proto ji v některých situacích musel podpořit i útok se zálohou. Naději v nás vzbudil až gól z kopačky Dušana Pelce okolo 30. minuty. V první půli jsme se již nezmohli na pohlednější akci. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že musíme pořádně makat a soupeře zlikvidovat kombinační hrou. Bohužel i tohle se nám v úvodu druhé půle nedařilo, avšak soupeři jsme již nedávali takový prostor. Zmohl se jen na nakopávané míče, které naštěstí končily mimo bránu nebo v rukavicích domácího brankáře. Naše hra se začala zlepšovat až v poslední dvacetiminutovce. Pohledným akcím však téměř vždy chyběla přesnější koncovka. Podařilo se nám orazítkovat tyč soupeřovy brány nebo dokonce musel soupeř vykopávat míč až z brankové čáry, ale gól nakonec nepadl. S konečným hvizdem jsme ztratili všechny naděje a naše úsilí přišlo vniveč. Konečný stav tedy 1:1.

Zdroj: https://www.tjkladeruby.ic.cz/fotbal.html

Zpět