První domácí prohra s krutým koncem pro náš tým

29.10.2014 20:50

Velká Lhota – Mikulůvka 0:4 (0:1)

Odložené domácí utkání proti Mikulůvce bylo na programu 28. října. Do zápasu nemohl nastoupit zraněný Martin Kysučan, pracující Martin Talpa a Petr Galík. Oproti Choryni nechyběl střední záložník Martin Huba. Do sestavy se poprvé na podzim probojoval Lukáš Pavelka.

Zápas začal hodně vyrovnaným fotbalem. Kombinaci brzdil špatný terén. Po ztrátě uprostřed hřiště se z dálky prosadil hráč Mikulůvky a otevřel tak skóre zápasu. My jsme se v prvním poločase do moc šancí nedostali, proto se do kabin odcházelo za stavu 0:1.

Do druhé půlky jsme nastoupili odhodlaní něco s výsledkem udělat, ale bohužel se nám příliš nevedlo, ikdyž jsme Mikulůvku dokázali zatlačit. Branka padla na druhé straně. Skvěle kopnutý trestný kop skončil v šibenici naší brány. Naše útočné pokusy dále končily vedle nebo nad, daleko od cíle. Při třetí brance brankář Škuta byl vyběhlý a pokus zpoza šestnáctky tak skončil v síti. Čtvrtý gól padl po skrumáži při rohovém kopu.

Sestava: Škuta – Košina, Dořičák, Chrástek, Zeman Čest.(60´Béba) – Pavelka Lukáš (46´Pavelka Lubomír), Skotnica, Huba (75´Chromela), Konečný – Zeman Radek, Mičkal

Zpět