Senzace se nakonec nekonala

29.10.2014 20:40

Choryně „B“ – Velká Lhota 4:1 (0:1)

Poslední říjnový víkend nás čekal další zápas. Soupeřem nám bylo tentokrát béčko Choryně, které se stabilně drží na čele tabulky. Oproti minulému vítězství chyběly v sestavě posily Huba, Galík. Na lavičce začal záložník Skotnica. Do sestavy se naopak vrátil Staňa Košina, nastoupil místo chybějícího Česti Zemana. V útoku se vedle ostrostřelce Mičkala představil Luboš Pavelka a Radek Zeman se opět stáhl na pozici ve středu zálohy.

První poločas pro nás nezačal špatně. Do šestnáctky hostů pronikal nadějně Talpa, ale tato akce bohužel branku nepřinesla. Domácí hrozili převážně ze standardních situací. Měli velké množství rohů a postupně nás začali přehrávat. Z naší ojedinělé akce se mezi dva obránce natlačil Luboš Pavelka, a po tomto souboji byla odpískána penalta. Hráči Choryně sice protestovali, ale proti verdiktu rozhodčího nic nezmohli. Lukáš Konečný nařízenou penaltu bez problémů proměnil.

Domácí se ke konci první půle dostali do neskutečného tlaku. Po velkém závaru v našem pokutovém území odvracel obránce Kysučan míč z brankové čáry hrudí, následnou dorážku z pěti metrů hráč Choryně přestřelil.

Druhý poločas nezačal zrovna nejlépe. Po trestném kopu hlavičkoval hráč Choryně přesně pod břevno naší brány a stav byl nerozhodný 1:1. Domácí borci se dostali „na koně“ a chvíli poté otočili zápas ve svůj prospěch. Těsně před druhou brankou Choryně se po přihrávce Mičkala dostal do velké šance Radim Chrástek, ale svůj únik bohužel v branku neproměnil. Dvakrát se za Choryni trefil střídající hráč Mičulka, který neměl při zakončení příliš těžkou úlohu. Na konci zápasu jsme měli dobré příležitosti, ale ani Jarek Mičkal nebo Martin Talpa své šance nevyužili.

V příštím kole nás na domácím hřišti čeká posílená Mikulůvka. Doufám, že potvrdíme domácí neporazitelnost !

Branka – Konečný z pen.

Sestava: Škuta – Košina, Dořičák, Kysučan (62´ Skotnica), Šimčík – Talpa, Chrástek, Zeman, Konečný – Pavelka Lubomír (75´Pavelka Lukáš), Mičkal

Zpět