Studená sprcha v podobě tří branek ukončila naši naději na bodový zisk v Policích.

22.09.2014 20:08

Police – Velká Lhota 4:2 (1:1)

Před nedělním zápasem v předposledním zářijovém víkendu se řadě hráčů honily hlavou vzpomínky na jarní duel s tímto soupeřem. Po poločase jsme vedli 2:0 a zápas jsme nakonec ztratili v poměru 2:3. Police nezačaly tuto sezonu dobře, před tímto zápasem ještě nepoznali chuť vítězství. I proto jsme si na domácí borce věřili. Poprvé se v našem dresu přestavil Petr Galík, posila se zkušenostmi z krajského přeboru.

Zápas, jako již tuto sezonu tradičně, opět nezačal nějak příjemně. Po autovém vhazování jsme na půlce ztratili míč a domácí hráč pronikl přímo středem naší obrany a poradil si i s naším brankářem. Postupně se dostávali i do dalších šancí. Z rohu trefili břevno.

Tomuto tlaku jsme naštěstí odolali bez další inkasované branky. Po akci z pravé strany hřiště se míč dostal k Radku Zemanovi a ten pohotovou střelou skluzem vyrovnal na 1:1. V tuto chvíli to vypadalo pro nás nadějně. Branka do šatny nám měla přinést optimismus. Avšak se stalo něco nečekaného. Po napadání Martina Kysučana se nešťastně srazil domácí golman a obránce. Ten srážku odnesl rozbitým nosem a ležícímu Martinovi oplácel. Po asi pětiminutové diskuzi oba hráči dostali červenou kartu. Hra už nepokračovala a po chvíli byl odpískán konec prvního poločasu.

V druhé půlce už do obrany zasáhl Česťa Zeman, který vystřídal posilu Petra Galíka. Hra byla ze začátku vyrovnaná. Brankář Škuta však inkasoval, když neudržel střelu z dálky a pro domácího hráče už dorážka byla snadným úkolem. Zanedlouho jsme inkasovali smolně z rohu. Po centru na zadní tyč se míč odrazil do sítě. Před čtvrtým gólem si náš obránce hlídal míč, který letěl do autu, jeho nepozornosti však využil hostující záložník, který utekl po lajně a z úhlu pak překonal počtvrté naši obranu.

Malou naději vykřesal svým gólem žolík Luboš Pavelka. Konec utkání přinesl šance na obou stranách. Za nás své příležitosti postupně nevyužili „torpédo z Torpexu“ Béba a Lukáš Pavelka. Druhý jmenovaný si v závěru zápasu odnesl nepříjemný šrám v podobě nakopnuté achilovky.

Položily nás tři slepené branky ze začátku druhého poločasu. V závěru jsme sice příležitosti měli, ale vyrovnání bylo daleko. Pochvalu si za svůj výkon zaslouží záložník Chrástek a útočník Martin Talpa. Snad na tento zápas rychle zapomeneme a proti béčku Zubří už předvedeme lepší výkon.

Branky: Zeman Radek, Pavelka Luboš

Sestava: Škuta – Košina, Kysučan, Dořičák, Šimčík – Skotnica (62´ Pavelka Lukáš), Galík (46´Zeman Čest.), Chrástek, Konečný ( 68´Béba) – Zeman Rad. (60´Pavelka Lukáš), Talpa

Zpět